НОВИНИ

Відбулась   координаційна нарада керівників правоохоронних органів краю

Як повідомляє сайт Закарпатської ОДА, у вівторок, 16 лютого, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль та голова Закарпатської облради Михайло Рівіс взяли участь у координаційній нараді керівників правоохоронних органів краю, яка відбулася в обласній прокуратурі.

Порошенко закликав Яценюка подати у відставку

Напередодні підсумкового звіту Кабінету міністрів у Верховній раді Президент України Петро Порошенко заявив про необхідність повного переформатування складу Уряду. Зокрема Порошенко закликав піти з посади премєр-міністра України А. Яценюка. Про це йдеться в зверненні, текст якого опубліковано на офіційному сайті Президента України.

Рівень падіння української економіки досяг 10%

За результатами аналізу підсумків економічних показників 2015 року Міністерство економічного розвитку і торгівлі України підбило констатувало падіння валового внутрішнього продукту (ВВП) на 10 відсотків порівняно з 2014 роком. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі повідомила перша заступниця міністра економічного розвитку і торгівлі Юлія Ковалів.

Вся справа в стимулюванні: Bosch анонсувала мільярдні інвестиції в Угорщині

Група компаній Bosch заявила про реалізацію нових інвестицій на 19 млрд. форинтів на своєму заводі в м. Хатван, що дозволить створити 601 нове робоче місце. Цікаво, що уряд Угорщини в свою чергу підтримає проект шляхом надання безповоротного фінансування в розмірі 4,7 млрд. форинтів

Закарпатські перевізники перекрили трасу "Київ-Чоп"

В селі Сусково Свалявського району приватні підприємці перекрили ділянку траси Київ - Чоп в знак протесту проти блокування російських вантажівок в Нижніх Воротах. Про це Бізнес Закарпаття повідомили джерела з місця події.