НОВИНИ

Німецька компанія планує розширювати виробництво на Закарпатті

Німецька корпорація Gonser Group планує розширювати виробництво на Закарпатті. Представники компанії зустрілися із головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем, аби обговорити подальші плани, повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

МВФ припинить кредитування України якщо зміниться Уряд - Яресько

Міністр фінансів Наталія Яресько заявила, що МВФ в разі зміни уряду в Україні візьме паузу в програмі розширеного фінансування EFF і продовжить її тільки при готовності нового уряду виконувати зобов'язання, взяті попередниками. Про це вона сказала в ефірі програми "Свободи слова" на ICTV у понеділок, передає "Інтерфакс-Україна".

Абромавічус: звинувачувати не можна виправдати!

Відставку Айвараса Абромавічуса минулого тижня не обговорював тільки лінивий. За останні дні ця топ-новина сколихнула інформаційний простір на стільки, що вже сьогодні можна говорити про певну поляризацію думок серед активних учасників "суспільної дискусії".

В 2015 р. Україна експортувала ІТ-продукції на 2,5 мільярди доларів

У 2015 році Україна експортувала продукції IT-індустрії на 2,5 мільярди доларів. Про це заявила директор департаменту інновацій та інтелектуальної власності міністерства економіки України Олена Мініч в ефірі Радіо Свобода.

Закарпаття вийде на новий рівень транскордонного співробітництва

У Комітеті Верховної Ради України з питань євроінтеграції на виконання доручення Голови Верховної Ради України опрацьовано Звернення депутатів Закарпатської обласної ради сьомого скликання, прийняте у ході роботи другої сесії з приводу прохання прискорити прийняття законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України стосовно об’єднань єврорегіонального співробітництва (ОЄС)». Про це повідомляє прес-служба Закарпатської облради.

Український та молдовський бізнес поглиблюють співпрацю

Молдавсько-український бізнес-форум, який відбувся в Кишиневі, став платформою для поглиблення торговельних обмінів між економічними агентами двох країн та укладання нових взаємовигідних угод.Таку думку висловив на форумі Надзвичайний і Повноважний Посол України в Молдові Іван Гнатишин, передає Укрінформ.