НОВИНИ

«ТІЛЬКИ НОВА ІНДУСТРІАЛІЗАЦІЯ ДАСТЬ ШАНС ДЛЯ РОЗВИТКУ ПРОФСПІЛКОВОГО РУХУ» — В. ПАНОВ

На ХХV-ій Закарпатській обласній міжспілковій звітно-виборній конференції профспілок, що відбулась 9 грудня в Ужгороді, своє бачення перспектив розвитку профспілкового руху висловив голова Обласного об’єднання організацій роботодавців «Закарпаття» Володимир Панов.

Рейтинг столиць світу за рівнем цін на продовольство

Рейтинг складено співробітниками Об'єднаного банку Швейцарії (UBS) на основі аналізу вартості споживчого кошика з 39 продуктів, включаючи хліб, рис, молоко, м'ясо, риба, овочі й напої в столицях сімдесят однієї країни світу.   В підсумку, за результатами дослідження було визначено найбільш економні та найбільш марнотратні столиці. Про це повідомляє західне видання Clarín.

ПОГІРШЕННЯ ТОРГІВЕЛЬНИХ ВІДНОСИН З РОСІЄЮ КОШТУВАТИМЕ УКРАЇНСЬКОМУ БІЗНЕСУ $ 600 МЛН. НА РІК – АБРОМАВІЧУС

Україна не буде змінювати умови торговельного договору з Євросоюзом, який повністю вступить в силу в січні 2016 року.
Про це сказав міністр економіки країни Айварас Абромавічус, – повідомляє Росбалт з посиланням на інтерв’ю міністра виданню BNS.

ЗМІНИ ДО ЗАКОНУ «ПРО ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ»: ХОЧ МАЛЕНЬКИЙ, АЛЕ КРОК ВПЕРЕД – В. ПАНОВ

24 листопада Верховна Рада України ухвалила Закон України №2844. «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення регуляторних бар’єрів для розвитку мережі індустріальних парків в Україні». Законом внесено зміни до Закону України «Про індустріальні парки» та до Земельного кодексу України. За прийняття даного законопроекту в цілому проголосували 266 народних депутатів.

ТЕРАКТИ В ПАРИЖІ НЕСУТЬ ЗАГРОЗУ СВІТОВІЙ ЕКОНОМІЦІ – ПРЕМ’ЄР-МІНІСТР ЯПОНІЇ

Теракти, що відбулися в Парижі 13 листопада, несуть загрозу світовій економічній діяльності. Таку думку висловив прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе, виступаючи на саміті Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва (АТЕС), передає агентство ТАСС.