НОВИНИ

Вся справа в стимулюванні: Bosch анонсувала мільярдні інвестиції в Угорщині

Група компаній Bosch заявила про реалізацію нових інвестицій на 19 млрд. форинтів на своєму заводі в м. Хатван, що дозволить створити 601 нове робоче місце. Цікаво, що уряд Угорщини в свою чергу підтримає проект шляхом надання безповоротного фінансування в розмірі 4,7 млрд. форинтів

Закарпатські перевізники перекрили трасу "Київ-Чоп"

В селі Сусково Свалявського району приватні підприємці перекрили ділянку траси Київ - Чоп в знак протесту проти блокування російських вантажівок в Нижніх Воротах. Про це Бізнес Закарпаття повідомили джерела з місця події.

Уряд має визначитися, що робити з російськими фурами - Москаль

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що за майже чотири дні "кризи" з блокуванням російських фур на території Закарпатської області, Уряд так і не прийняв рішення, яке б привело дії "активістів" у якесь правове поле.

Новак: Україна не дочекається іноземних інвесторів

Економічна політика держави в Україні відсутня, і іноземні інвестори поки що не розуміють, що діється з українською економікою, і тому не будуть вкладати кошти в бізнес. Таку думку висловив економіст, політолог та громадський діяч, голови Комітету економістів України Андрій Новак, передає businessua.com.