НОВИНИ

В РФ офіційно заборонили проїзд українських вантажних автомобілів

14 лютого на території Російської Федерації, у відповідь на блокування російських вантажівок на українських дорогах, призупинено рух вантажних автотранспортних засобів, зареєстрованих в Україні. Про це повідомило міністерство транспорту РФ.

Німеччина проведе в Україні економічний інвестфорум

Міністерство економічного розвитку і співробітництва Німеччини запропонувало провести цього року в Києві економічний форум, на якому українська столиця презентує проекти, до яких хоче залучити інвестиції німецького бізнесу. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Ф. Харута: «Розвиток інфраструктури Закарпаття – це створення умов завтрашнього дня»

Для того щоб Закарпаття перетворилось з економічного аутсайдера в лідери важливу роль в ініційованому нещодавно Закарпатському економічному експерименті повинна відіграти логістика (логістична складова). Про перспективи розвитку та роль інфраструктури в процесі поступального розвитку закарпатської економіки в інтерв’ю Бізнес Закарпаття розповів громадський діяч, співголова Асоціації європейської спілки транспортників України, засновник «Закарпатінтерпорт» Федір Харута.

"Благими намірами вимощена дорога в пекло" - В. Панов про блокування російських вантажівок на Закарпатті

Володимир Панов, голова Обласного об’єднання роботодавців «Закарпаття», в коментарі Бізнес Закарпаття висловив власну думку щодо ситуації з блокуванням російських торгових вантажних автомобілів активістами в селі Нижні Ворота на Закарпатті.

"Або воюємо або торгуємо" - закарпатська влада підтримує дії активістів, що блокують в'їзд російських вантажівок

Прес-служба закарпатської ОДА оприлюднила заяву губернатора області Геннадія москаля з приводу ситуації в с. Нижні Ворота Воловецького району, де активісти перекрили дорогу і не пропускають російські вантажні торгові автомобілі на територію України.

"Активісти" розвертають російські торгові фури на в'їзді в Закарпаття

В с. Нижні Ворота Воловецького району група людей, що називають себе націоналістами та активістами перекрили дорогу і не пропускають російські вантажні торгові автомобілі на територію України, тому розвертають їх назад.

Успіхи прем'єра: Яценюк окреслив головні досягнення роботи Уряду

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк назвав серед основних успіхів роботи свого Уряду досягнення Україною газової незалежності від Росії, збільшення золотовалютних резервів з 5 до 13 мільярдів доларів і завершення реструктуризації держборгу на 15 мільярдів доларів.

Закарпатську митницю передадуть в управління іноземній компанії

Чотири західні митниці Волинська, Львівська, Чернівецька та Закарпатська будуть передані в управління спеціалізованим іноземним компаніям. Про це сьогодні на засіданні Уряду заявив прем'єр-міністр України А. Яценюк.